Vins de la Terra Alta

Clima i superfície de cultiu

El celler Batea té una extensió de vinyes de 1445 Hac. situades en diferents micro climes de la regió, això fa que els vins tinguin unes característiques molt peculiars

Les grans oscil.lacions de te, hiverns molt freds i estius molt secs i calorosos, l'escassa pluja i la baixa producció per cep fan els seus raïms nobles molt especials.

Varietats i producció

La quantitat total de raïms que es cullen actualment al Celler Batea és de 8.000.000 de quilos amb un percentatges de blancs d'un 45% i un 55% de negres, amb les següents varietats: Blanques Garnatxa blanca, Macabeu, Parellada i Moscatell. Negres: Garnatxa negra, carinyena, Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon i Ull de llebre.

Premios

VALLAMAJOR ROSAT 2007. Considerat el millor vi rosat D.O.  Terra Alta, D.O. Priorat, D.O. Montsant i D.O. Tarragona

VALLAMAJOR BLANC 2007. Considerat el millot vi jove blanc D.O.  Terra Alta, D.O. Priorat, D.O. Montsant i D.O. Tarragona